Nyhedsbrev – Politihundeforeningen Nykøbing Falster

Vi prøver med et nyhedsbrev frem for et kort medlemsmøde, da mange er på ferie!

Hjælpere til DM:
Alle hjælpere får en jakke med reklame for DM og Dansk Politihundeforening på ryggen! Jakken bliver dels betalt af klubben og dels af to sponsorer. De to sponsorer vil havde hver deres logo på henholdsvis højre og venstre arm!

Såfremt hjælperne ønsker at deltage i festmiddagen, får de denne til halv pris.

Tilrettelæggerne og deres hjælper får opholdet på Nørrevang betalt!

Standpladsen:
Standpladsen bliver den åbne plæne til venstre for hovedbygningen. Den er målt op og der vil uden problemer være plads til 17 store stande. Er der nogle af jeg, der kender nogen, der ønsker en sådan stand, skal de henvises til Gorm Andersen.

Politihundeforeningen sætter et stort og solidt telt op på standpladsen, hvorfra der sælges øl, vand, kaffe, pølser, flæskestegsandwich og en ostemad!

Denne stand skal bemandes. Allan udarbejder bemandingsplan, har I specielle ønsker for tidspunkt med mere – eller ønsker I blot at tilkendegive at I gerne vil være hjælper i “øl-teltet” – må I meget gerne sende Allan en SMS på 22171267.

Der er indgået en fin aftale med købmanden, han leverer alle drikke- og fødevarer.

BC catering sponsorerer en kølecontainer der står på pladsen hele weekenden.

Sponsorer:
De fleste store sponsorer er på plads, vi mangler blot endelig tilkendegivelse fra et par stykker!

Lotteri:
Lisbeth vil meget gerne havde en tilbagemelding fra de af jer der allerede har fået gevinster ind til lotteriet. Samtidig vil hun også rigtig gerne vide hvilke butikker/erhvervsdrivende I allerede har spurgt. Send gerne Lisbeth en SMS 51644813 eller giv hende et ring :-)

Hjemmesiden:
Nicky arbejder med hjemmesiden, han forsøger at gøre den mere dynamisk og levende. I vil derfor se der sker flere ting på hjemmesiden også forandringer! Opdager i fejl eller ting der ikke virker må I meget gerne give Nicky besked.