Sidste frist for Dm Jakke

Sidste frist for at prøve en jakke til Dm, er på mandag til medlemsmødet

Medlemsmøde

Mandag d. 1 September kl 18.30 er der medlemsmøde.
Det eneste punkt er DM

Orientering fra Bestyrelsen

Til alles orientering har bestyrelsen haft interne udfordringer, udfordringer der har stået på over tid.

Alle har forsøgt at gøre deres bedste. Mange møder har været konstruktive, men desværre har der været for mange møder, hvor kommunikationen er gået skævt.

Alle i bestyrelsen bærer en del af ansvaret. Gorm har meddelt, at han trækker sig fra bestyrelsen i håb om, at det kan skabe den fornødne ro, der er brug for i forhold til afholdelse af DM.

Den resterende bestyrelse er helt enig om at se fremad. Vi vil arbejde for et DM, der forhåbentlig vil gå over i historien. Og til det har vi brug for en masse medlemmer, der har lyst til at være med til at binde enderne sammen før og under DM.

Bestyrelsen vil opfordre alle medlemmer til ikke at skabe unødvendige historier men sammen med os at se fremad! Vi ønsker en klub med en god stemning, og vi ønsker et DM, hvor vi står sammen.

Niels, Jan, Mona & Ulla